Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestelformulier kleding

Bij jeugdteams veranderd de teamsamenstelling ieder seizoen. Hierdoor is het ook noodzakelijk om ieder seizoen opnieuw ervoor te zorgen dat de wedstrijdshirts, die vaak in teamsets worden gedragen, opnieuw verdeeld worden. De afgelopen jaren heeft de jeugdcommissie van Leonidas-W iedere zomerstop moeten puzzelen om wedstrijdshirts op een goede manier te verdelen onder de nieuwe teams. Helaas is het hierbij ook al een aantal keer voorgekomen dat een of meer shirts ontbreken en dat sets niet meer compleet zijn. Met ingang van seizoen 2020-2021 wil Leonidas-W een nieuwe weg in slaan voor wat betreft wedstrijdkleding. Meer informatie hierover, is te vinden op deze pagina.

Na het versturen van onderstaand formulier, zal automatisch een bevestiging naar het opgegeven emailadres worden verstuurd. In deze mail worden ook de betaalgegevens genoemd, deze zijn tevens hieronder vermeld:
Rekeningnummer NL74RABO0158400305, tnv RKSV Leonidas-W en onder vermelding van "kleding [naam speler]"

Voor seizoen 2020-2021 is er een tijdelijke actie voor wat betreft het wedstrijdshort (broekje) en de logokousen. Normaal gesproken zou iedere speler (of ouders) hierdoor ruim €25,- moeten investeren. Naast deze reguliere prijs, heeft het huidige seizoen een tijdje stilgelegen. De contributieplicht is echter niet komen te vervallen, waardoor ieder lid dus gewoon de volledige contributie heeft moeten voldoen. Om hierin tegemoet te komen, is het tijdelijk mogelijk om zowel het wedstrijdshort als de voetbalsokken ieder voor €2,50 aan te schaffen via de club (maximaal één per speler).

Info voor keepers: Met name bij de oudere jeugd, dragen keepers liever een keepershort. Keepers kunnen ervoor kiezen om géén wedstrijdshort te bestellen. Dit kan op onderstaand formulier worden aangegeven.

Bestelformulier kleding

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!