Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Busreis SV Hulsberg 1 - Leonidas-W 1

30 mei 2022 23:00


Pinkstermaandag 6 juni staat de kampioenswedstrijd SV Hulsberg 1 - Leonidas-W 1 op het programma. Na het afhaken van RKHSV 1 afgelopen zondag, zijn SV Hulsberg en Leonidas-W de enige overgebleven kandidaten voor het kampioenschap. Dat beide kampioenskandidaten de laatste wedstrijd tegen elkaar spelen, doet terugdenken aan de kampioenswedstrijd Ajax - FC Twenten van het eredivisieseizoen 2010-2011. Uiteraard is het dit keer de bedoeling dat de uitploeg de titel weet te pakken!

Spelers en staf zullen per bus naar Hulsberg reizen. Uiteraard hopen we (daar gaan we eigenlijk ook van uit) dat Wolder leeg zal lopen om onze mannen in Hulsberg te steunen en naar het kampioenschap te supporteren/schreeuwen. Om de sfeer al in Wolder erin te krijgen, bieden we supporters de mogelijkheid om, tegen eigen bijdrage van €10,- per persoon, de wedstrijd ook per bus te bezoeken. De vertrektijd vanaf het kerkplein zal waarschijnlijk rond 12:30 / 13:00 liggen. Zodra een definitieve vertrektijd bekend is, informeren wij iedereen hierover.  Terugkomst in Wolder wordt verwacht omstreeks 18:00 / 18:30. De eigen bijdrage kan (gepast) worden voldaan bij vertrek. Inschrijven voor de busreis kan via deze link.
Bij winst van SV Hulsberg en bij een gelijkspel zal de titel naar de plaatselijke SV gaan. Bij winst van Leonidas-W kunnen we de titel vanzelfsprekend meenemen naar Wolder. Uiteraard zal de titel in dat geval al (deels) in Hulsberg worden gevierd, maar zal het kampioensfeest pas echt losbarsten in de kantine van Leonidas-W.

Steun onze mannen en kom aanstaande maandag naar Hulsberg! Dat kan uiteraard ook op eigen gelegenheid.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!