Afmelden - Leonidas-W

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Afmelden

Het lidmaatschap bij Leonidas-W kan uitsluitend worden opgezegd door middel van onderstaand formulier.  Het nieuwe voetbalseizoen start op 1 juli, waardoor Leonidas-W voor iedereen die op 1 juli lid is, contributieplichtig is richting KNVB. Het opzeggen van het lidmaatschap dient daardoor uiterlijk 20 juni te worden ingediend (ivm verwerkingstijd). Indien het lidmaatschap te laat wordt opgezegd, is het betreffende lid contributieplichtig aan Leonidas-W.
Om misverstanden en doorlopende contributieverplichtingen te voorkomen, worden afmeldingen bij leider of trainer niet geaccepteerd/verwerkt.

Afmelden

Indien volgend seizoen, kies dan svp 30 juni

Leonidas-W heeft in het gegevensregister opgenomen dat persoonsgegevens na beëindiging van het lidmaatschap twee jaar worden bewaard, behoudens de fiscale bewaarplicht van zeven jaar (voor zover relevant). Mogen wij de persoonsgegevens die wij momenteel in bezit hebben, langer bewaren dan de gebruikelijke bewaartermijn? De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het eventueel toesturen van informatie over een jubileum en/of reünie.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!