Kleding - Leonidas-W

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding

Kleding, tenue

De clubkleuren zijn zwart en wit. Het voetbaltenue bestaat uit een wit shirt, zwart broekje en zwarte kousen. De vereniging streeft ernaar om via sponsoring shirts beschikbaar te stellen. Neem dus even vooraf contact op met de (jeugd)leider bij de aanschaf van het tenue. Ieder team is zelf verantwoordelijk voor de tenues. Iedereen is verplicht om bij vervanging of 1e aanschaf alle Masita kleding, zoals trainingsshirts, regenjacks, sweaters, coachjacks, etc, alsmede tassen, ballen en trainingsmaterialen aan te schaffen bij Sportshop Relax in Heer, Dorpstraat 12, tel. 043-3613136, email: relax-shop@hetnet.nl (eigen parkeerplaats achter de zaak). Dit geldt voor alle elftallen. Dit komt de uniformiteit ten goede en zo blijven wij herkenbaar als Leonidas-W. Teams die hier niet aan voldoen, worden uit de competitie genomen. 

Het bestellen van nieuwe teamkleding is uitsluitend mogelijk via Jos Cuijpers. Hij is de contactpersoon voor Sportshop Relax en is bereikbaar via kleding@leonidas-w.nl.

Individuele Leonidas-W kleding kan door spelers en/of ouders zelf worden aangeschaft bij Sportshop Relax.
Bestellen kan via het  Bestelformulier.Daarnaast dient de speler over voetbalschoenen te beschikken. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn schoenen met vaste noppen het beste voor de voeten. Jeugdspelers die beginnen met voetballen hebben geen dure schoenen of schoenen met schroefnoppen nodig. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht, die dienen dus te worden aangeschaft. Het shirt dient in de broek te worden gedragen. Indien trainingen in de zaal plaatsvinden, zijn schoenen verplicht die geschikt zijn voor gebruik in een zaal.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!