Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Informatie contributie en ALV

5 maart 20:00  Onze ALV over het seizoen 2019-2020 heeft vanwege de Coronamaatregelen nog steeds niet kunnen en mogen plaatsvinden. We proberen een digitale ALV (iedere deelnemer achter zijn eigen computer) te voorkomen, want we hebben samen heel belangrijke zaken interactief te bespreken. Zodra het met verruimende Coronamaatregelen mogelijk is zullen we een fysieke ALV plannen en houden. Blijf daarom onze website, nieuwsbrieven en Facebook volgen voor datum, locatie en tijd.meer »


CORONA update #21: Persconferentie 23 februari

24 februari 16:30  Afgelopen dinsdag, 23 februari, zijn tijdens de persconferentie een aantal (kleine) versoepelingen aangekondigd. Zo ook voor de sport. De versoepelingen gaan in vanaf woensdag 3 maart en gelden vooralsnog tot maandag 15 maart. Daarnaast in dit nieuwsbericht informatie over het al dan niet hervatten van de KNVB-competities.meer »


Vrouwen- en meidenvoetbal Maastricht

31 januari 10:00  Leonidas-W is hiel gruts dat veel meisjes en vrouwen (actief) lid zijn van onze vereniging. Van de ruim 600 Leonidas-W leden zijn er al 96 sportieve meisjes en vrouwen, allebonneur.meer »


CORONA update #20: Persconferentie 12 januari

13 januari 21:45  Afgelopen dinsdag, 12 januari, is weer een corona-persconferentie geweest. De belangrijkste mededeling tijdens de persconferentie is dat de lockdown, zoals die tot en met dinsdag 19 januari van kracht is, met drie weken wordt verlengd tot en met dinsdag 9 februari.meer »


Bestuur en KNVB bedanken vrijwilligers

20 december 10:45  2020 is geen makkelijk jaar geweest, zo ook voor het amateurvoetbal. Gezien de huidige situatie heeft dit veel gevraagd van spelers, maar zeker ook van vrijwilligers.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!