Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Seizoensopening jeugd

7 juli 17:00  Helaas is het afgelopen seizoen niet gelukt om een geschikte datum te vinden om het seizoen voor de jeugd van Leonidas-W af te sluiten met een leuke activiteit. Omdat we jullie dit niet helemaal willen ontnemen, is de activiteit verplaatst naar de start van het nieuwe seizoen. meer »


Busreis SV Hulsberg 1 - Leonidas-W 1

30 mei 23:00  Pinkstermaandag 6 juni staat de kampioenswedstrijd SV Hulsberg 1 - Leonidas-W 1 op het programma. Na het afhaken van RKHSV 1 afgelopen zondag, zijn SV Hulsberg en Leonidas-W de enige overgebleven kandidaten voor het kampioenschap. Dat beide kampioenskandidaten de laatste wedstrijd tegen elkaar spelen, doet terugdenken aan de kampioenswedstrijd Ajax - FC Twenten van het eredivisieseizoen 2010-2011. Uiteraard is het dit keer de bedoeling dat de uitploeg de titel weet te pakken!meer »


Leonidas-W 1 - RKHSV 1

11 mei 10:30  Zondag 15 mei speelt Leonidas-W 1 de belangrijke thuiswedstrijd tegen RKHSV 1. Op dit moment staat Leonidas-W 1 op kop, met 2 punten voorsprong op de nummers 2 en 3 (RKHSV 1 en SV Hulsberg 1). meer »


Leonidas-W jeugdkamp 2022

7 april 12:15  Na 2 jaar noodgedwongen zonder jeugdkamp, zal dit jaar (eindelijk) weer een jeugdkamp worden georganiseerd. Het jeugdkamp zal dit jaar gehouden worden voor JO8 tot en met JO14 en MO13. Ook dit jaar heeft de JO7 weer de mogelijkheid om op zaterdag te komen “proeven”. Het kamp zal worden gehouden van vrijdagavond 3 juni tot en met zondagmiddag 5 juni.meer »


Aanmelding selectietrainingen Maastrichts Meisjes Selectieteam O15

4 februari 20:45  In navolging van de succesvolle vorming van een Maastrichts Meisjes Selectieteam O17 wil de Commissie VoetbalMeiden Maastricht in samenwerking met de Stichting Vrouwenvoetbal Maastricht (VVM) gaan starten met een O15.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!