Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

8 oktober: Algemene Ledenvergadering

21 september 19:00  De afgelopen periode heeft het bestuur een aantal keer een update gegeven over de nog te houden Algemene Ledenvergadering. Gezien de verdere versoepelingen per 25 september, kunnen wij eindelijk weer een reguliere Algemene Ledenvergadering organiseren.meer »


Update contributie en ALV

17 juni 19:00  Onze Algemene Leden Vergadering (ALV) over het seizoen 2019-2020 heeft vanwege de Coronamaatregelen nog steeds niet kunnen en mogen plaatsvinden. We proberen nog steeds een digitale ALV (iedere deelnemer achter zijn eigen computer) te voorkomen, want we hebben samen heel belangrijke zaken interactief te bespreken. Zodra het met verruimende Coronamaatregelen mogelijk is zullen we een fysieke ALV plannen en houden. Blijf daarom onze website, nieuwsbrieven en Facebook volgen voor datum, locatie en tijd.meer »


Informatie contributie en ALV

5 maart 20:00  Onze ALV over het seizoen 2019-2020 heeft vanwege de Coronamaatregelen nog steeds niet kunnen en mogen plaatsvinden. We proberen een digitale ALV (iedere deelnemer achter zijn eigen computer) te voorkomen, want we hebben samen heel belangrijke zaken interactief te bespreken. Zodra het met verruimende Coronamaatregelen mogelijk is zullen we een fysieke ALV plannen en houden. Blijf daarom onze website, nieuwsbrieven en Facebook volgen voor datum, locatie en tijd.meer »


CORONA update #21: Persconferentie 23 februari

24 februari 16:30  Afgelopen dinsdag, 23 februari, zijn tijdens de persconferentie een aantal (kleine) versoepelingen aangekondigd. Zo ook voor de sport. De versoepelingen gaan in vanaf woensdag 3 maart en gelden vooralsnog tot maandag 15 maart. Daarnaast in dit nieuwsbericht informatie over het al dan niet hervatten van de KNVB-competities.meer »


Vrouwen- en meidenvoetbal Maastricht

31 januari 10:00  Leonidas-W is hiel gruts dat veel meisjes en vrouwen (actief) lid zijn van onze vereniging. Van de ruim 600 Leonidas-W leden zijn er al 96 sportieve meisjes en vrouwen, allebonneur.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!