Kledingplan jeugd - Leonidas-W

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kledingplan jeugd

Bij jeugdteams veranderd de teamsamenstelling ieder seizoen. Hierdoor is het ook noodzakelijk om ieder seizoen opnieuw ervoor te zorgen dat de wedstrijdshirts, die in teamsets worden gedragen, opnieuw verdeeld worden. De afgelopen jaren heeft de jeugdcommissie van Leonidas-W iedere zomerstop moeten puzzelen om wedstrijdshirts op een goede manier te verdelen onder de nieuwe teams. Helaas is het hierbij ook al een aantal keer voorgekomen dat een of meer shirts ontbreken en dat sets niet meer compleet zijn. Met ingang van seizoen 2020-2021 is Leonidas-W een nieuwe weg ingeslagen voor wat betreft wedstrijdkleding.

Wedstrijdshirts
Betreffende de wedstrijdshirts, komt er een nieuw systeem, waarbij iedere jeugdspeler een “eigen” wedstrijdshirt huurt van dat betreffende seizoen. Over een aantal seizoenen zullen de teamsets zoals we die nu nog kennen, worden uit gefaseerd. Echter, zijn er op dit moment een aantal teams die een teamset in gebruik hebben waarvan het sponsorcontract nog een of twee seizoenen doorloopt. Deze sponsorcontracten zullen gerespecteerd worden, waardoor niet iedere speler een “nieuw” shirt zal huren.
Vanaf seizoen 2020-2021 zal echter iedere jeugdspeler zijn of haar eigen shirt huren. Dit kan dus een shirt uit een teamset zijn, maar ook een nieuw shirt volgens het nieuwe kledingplan. Iedere speler zal hier borg voor betalen (€30,-), die weer (gedeeltelijk) gerestitueerd zal worden bij het inleveren van het shirt. Bij het inleveren van het wedstrijdshirt zal worden gekeken wat de staat hiervan is. Indien het shirt in goede staat wordt ingeleverd, zal de borg minus de huur à €10,- (dus €20,-) worden gerestitueerd.

Wedstrijdshort (broekje)
Betreffende het wedstrijdshort, is besloten dat met ingang van seizoen 2020-2021 iedere jeugdspeler verplicht één model short dient te dragen tijdens wedstrijden. Dit betreft het model Lima, van de Masita lijn. De reguliere prijs van dit broekje bedraagt €14,95 en kan worden aangeschaft bij Sportshop Relax in Heer.

Voetbalsokken
Daarnaast is besloten dat met ingang van seizoen 2020-2021 iedere jeugdspeler verplicht de Leonidas-W logosokken dient te dragen tijdens wedstrijden. De reguliere prijs van deze sokken bedraagt €11,95 en kunnen worden aangeschaft bij Sportshop Relax in Heer.

Huurvoorwaarden
Op het huren van het wedstrijdshirt zijn de huurvoorwaarden van toepassing. De huurvoorwaarden zijn hier beschikbaar. Bij het afhalen van kleding, wordt een huurovereenkomst (in tweevoud) ingevuld en ondertekend, één voor (de ouders van) het lid en één voor de vereniging. 

Maten doorgeven
Om ervoor te zorgen dat iedere jeugdspeler de juiste maat wedstrijdshirt krijgt, wordt aan het eind van het seizoen geïnventariseerd welke maten voor het volgende seizoen nodig zijn. Op basis hiervan kan ook gekeken worden of alle maten voldoende voorradig zijn, of dat extra wedstrijdshirts besteld moeten worden. Het bestelformulier is hier beschikbaarLET OP: Het bestelformulier is uitsluitend beschikbaar aan het eind van een seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!