Kledinglijn - Leonidas-W

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kledinglijn

Wedstrijdkleding
De clubkleuren zijn zwart en wit. Het voetbaltenue bestaat uit een wit shirt, zwart broekje en zwarte kousen. De vereniging streeft ernaar om via sponsoring shirts beschikbaar te stellen. Neem dus even vooraf contact op met de (jeugd)leider bij de aanschaf van het tenue. Ieder team is zelf verantwoordelijk voor de tenues.
Alle teams zijn verplicht om te spelen in het Leonidas-W sublimatieshirt, het Masita Short Lima en de Leonidas-W logokousen. Dit komt de uniformiteit ten goede en zo blijven wij herkenbaar als Leonidas-W. Teams die hier niet aan voldoen, worden uit de competitie genomen. 

Overige kleding
Naast de wedstrijdkleding is het ook mogelijk om andere kleding, zoals trainingspak, sweater,  windbreaker en meer van Leonidas-W aan te schaffen.  Deze kleding is met Leonidas-W logo beschikbaar, allen van Masita.

Aanschaffen
Alle kleding, evenals tassen, ballen en trainingsmaterialen, is aan te schaffen bij Sportshop Relax in Heer, Dorpstraat 12 te Heer.  Contactgegevens zijn 043-3613136 en relax-shop@hetnet.nl. Sportshop Relax heeft een eigen parkeerplaats achter de zaak. Individuele Leonidas-W kleding kan door spelers en/of ouders zelf worden aangeschaft bij Sportshop Relax.
Het bestellen van nieuwe wedstrijdshirts is uitsluitend mogelijk via de vereniging. Bestellen, of informatie opvragen, kan via  kleding@leonidas-w.nl.
Een overzicht van beschikbare (wedstrijd)kleding, inclusief prijzen, is beschikbaar op de Leonidas-W flyer van Masita.

Overige
Daarnaast dient de speler over voetbalschoenen te beschikken. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn schoenen met vaste noppen het beste voor de voeten. Jeugdspelers die beginnen met voetballen hebben geen dure schoenen of schoenen met schroefnoppen nodig. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht, die dienen dus te worden aangeschaft. Het shirt dient in de broek te worden gedragen. Indien trainingen in de zaal plaatsvinden, zijn schoenen verplicht die geschikt zijn voor gebruik in een zaal (niet-afgevende zolen).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!