Bekerwedstrijd Leonidas-W 1 - VV Daalhof 1: 3 - 1

Scheidsrechter

Peter Hautvast

Accommodatie

Onbekend

Zondag 17 september speelde Leonidas-W 1 thuis de bekerwedstrijd tegen VV Daalhof 1. De Woldenaren wonnen met 3 - 1 en bekeren verder.

Beide ploegen hadden tot nu toe alle wedstrijden voor de beker gewonnen. Het was Leonidas-W 1 dat heel snel na de aftrap al op een 1 - 0 voorsprong kwam door een doelpunt van Dennis Elie. Hij scoorde enige tijd later beheerst de 2 - 0. Vlak voor rust maakte VV Daalhof 1 de aansluitingstreffer, 2 - 1. Na de rust ging Daalhof volop in de aanval. Dit leverde enkele kansen op, maar door de ruimte die hierdoor ontstond, kreeg Leonidas-W ook kansen. Een daarvan werd door Bas Cuijpers verzilverd, 3 - 1. VV Daalhof bleef het proberen, maar het lukt niet meer om een doelpunt te scoren. Door dit resultaat bekert Leonidas-W verder.